Dag 4 : verder oefenen in groepen

Vandaag hebben we onze ski-kunsten verder verdiept, opnieuw in Sheffau. Gisteren had ik “Kelshau” geschreven, maar dat is dus mis en ondertussen aangepast. Sheffau is de plaats waar we omhoog gaan.

Een aantal kinderen worden wat moe, door het sporten en de buitenlucht. Daarom zijn we vanavond wat vroeger gaan slapen. Maar eerst de voormiddag !

Het weer was deze voormiddag erg bewolkt. We hebben dan ook in de wolken geskied ! De leerlingen hebben in kleinere groepjes les gekregen. De ene groep bleef op de bekende piste, de andere heeft het gebied verkend. Maar iedereen heeft de smaak te pakken, alle kinderen vinden het geweldig. De ene kan al wat beter bochten maken dan de andere, de andere kiest dan weer voor pure snelheid als hij zelf z’n traject mag kiezen…

Na de middag klaarde het op. Dat maakte het allemaal nog mooier natuurlijk ! En morgen geven ze keigoed weer ! Dat wordt genieten.

Om 16u00 zijn de kinderen met de lift naar beneden gegaan om na koek en drank naar, zoals gisteren, het zwembad te trekken. Daar werden ze verrast door Eberhard, die hen blijkbaar op de hielen zit in de race naar de gouden, magische skistokken. En er werd vandaag gestrooid met aanwijzingen, dus we komen korter… Gaan we op tijd komen ?

Eenmaal terug in het gastenhuis hebben we nog genoten van het avondmaal. Daarna nog een stukje film gekeken, maar dat hebben we voortijdig afgebroken, zoals eerder al vermeld. Beneden werd de verjaardag van Nathan gevierd. Ik heb ze horen zingen tot boven !!

Genoeg uitleg, tijd voor beeldjes (komt in stukjes, internet werkt niet echt mee…) :

16 reacties

 1. Hele mooie foto’s, super dat we kunnen meegenieten van de dagelijkse activiteiten! Dikke duim yoran, we zien dat je je amuseert daar. Dikke knuffel van papa,mama en Milan.

 2. Oma van Bazille

  Dag Bazille, heb juist, van mama, gehoord dat je tand is afgebroken, hopelijk niet teveel pijn? Amuseer je maar goed !
  Knuffel van oma & opa

 3. Jef, broer van Anne-Marie

  Hele mooie foto’s. Je kan al aardig skiën Anne-Marie. Ik ben een beetje jaloers dat ik er niet bij kan zijn. Het is echt leuk daar. Dat zie ik op de foto’s. Nog veel plezier daar.

 4. Helga, mama Rik

  Dankjewel meester Bart voor de dagelijkse nieuwsflash uit het verre Oostenrijk. Voor ons ouders iets om elke avond naar uit te kijken. Uit de foto’s kunnen we afleiden dat iedereen zich duidelijk amuseert. Hartverwarmende beelden. Geniet nog allen van de prachtige natuur en de zuivere berglucht. Dankjewel aan alle begeleiders die mee zijn om zich over onze kinderen te ontfermen. Amuseer jullie nog goed. Hier is het saai 🙁 Groetjes, mama en papa van Rik

 5. Bericht aan Renzo: De PlayStation verveelt zich…hij kan niet wachten tot je terug bent ???

 6. Wauw Nathan, zo’n grote snoeptaart!! Daar zal iedereen wel blij mee geweest zijn…
  Waarschijnlijk was het nog een leuk feestje achteraf !(zo konden we toch lezen)
  Nog veel sneeuw- en skiplezier!!!
  Dikke kussen en knuffels
  mama, papa en Alicia

 7. He hebe, het ziet er daar super leuk uit, hopelijk heb je het skieen al een beetje onder de knie, je zal je je daar niet vervelen met al die leuke activiteiten , we kijken er naar uit om je weer terug te zien, geniet nog maar even en dan kan je ons alles vertellen . Dikke knuffel van mama , papa en ares!

 8. Mama en papa van Jan

  Hey Jackie, wat zijn wij fier op jou! Volgende keer gaan we samen skiën! Nog heel veel plezier en succes bij het vinden van de gouden skistokken!
  Vandaag veeeeel ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️!
  Dikke kus van mama en papa
  Groetjes aan iedereen

 9. Christel Eulaerts

  Super! Geniet ervan allemaal. Wij volgen jullie elke dag in de klas.
  Dikke knuffel aan Kiana, Fleur, Yoran en Rayen!
  Juf Christel

 10. Oma en opa van Jonathan

  Jonathan zal wel bij de snelle zijn want die houdt van recht op recht.
  Geniet van jullie vermoeiende maar plezante week.
  Groetjes aan iedereen oma Marijke en opa Bernard

 11. oma jan
  hé jeanke fromage
  zie aan de fotos dat je je ammusert
  nog veel plezier van oomie!

 12. Oma en Opa van Michae l

  Michael wij zijn heel fier op u , en we denken wel dat je het naar je zin hebt . Geniet nog maar ,want het zit er weer bijna op. Tot vrijdag he schattebol.

 13. Toon en Sonja Devriendt

  Wat de prachtige beelden,zeker met de zon erbij. Geniet
  Er maar van en goed zoeken naar de gouden skistokken he. Laat jullie niet doen door die Eberhard!
  Groetjes van de oma en opa van Chevy

 14. Wat een leuke foto’s. Geniet nog van de laatste dagen want het einde is weer bijna in zicht. Zoek nog maar goed naar de gouden skistokken. Ben benieuwd naar de verhalen. Dikke kus voor Lore van mama,papa, lise en dries

 15. anne_ marie marie je doet het hel goed hier op school hebben we het ook hoed morgen naar erperheide hele dzg zwemmen en vandaag meg het groepke mijn 12 verjaardag geviert

 16. Het ziet er leuk uit in de sneeuw nog veel pret moeke meter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.