Dag 2: Söll

We doen het een beetje anders vandaag. Eerst de foto’s, eronder de tekst. Dat maakt het iets makkelijker bij het bladeren door de pagina’s met foto’s…

Geen poederbus vandaag, maar echte, volwaardige sneeuwvlokken! De zon heeft wel moeite gedaan maar kon pas tegen 17u00 de wolken verdrijven. We hebben tijdens het skiën veel sneeuw en wat regen gehad, maar het viel goed mee.

Vandaag zijn we na het ontbijt vertrokken naar Söll, omdat daar een mooie, lange en gemakkelijke piste is om ons bochtenwerk en remtechniek nog wat te verfijnen. Alle kinderen kregen vandaag ook een skipas en een oranje vestje, dat zal wel opvallen op de foto’s…

Enkelen zijn helemaal naar Sheffau geskied om al te reserveren voor morgenmiddag. Nog anderen hebben na de middag de bolletjes-lift Hexenwasser naar boven genomen om eens een gemakkelijke piste te verkennen. Nog anderen hebben de piste beneden gebruikt om zich klaar te stomen voor morgen! Iedereen is keigoed bezig en boekt enorm veel vooruitgang!

Op het moment van dit schrijven – het is 17u55 – zijn we al even terug in het pension en zijn de meesten opgefrist. Nog even en we gaan eten en daarna schrijven we kaartjes, misschien wel eentje voor u, beste lezer(es)…

Geniet van de foto’s! Later vanavond misschien nog meer…

Update om 21u40: Enkele foto’s toegevoegd (vanaf pagina 10) van het schrijven van de kaartjes, het spelen van tafelvoetbal en ping pong en de “rustige ruimte”.

16 reacties

 1. Fijn om lachende snoetjes te zien. We zien dat Josefien goed bezig is! Mama, papa en Gust zijn fier op haar !!!! Bedankt voor alle goede zorgen!

 2. Sara Vanvlasselaer

  Vorige reactie was van Sara Vanvlasselaer (mama van Josefien) 🙂

 3. Elien Decouttere

  Wat doen ze dat daar allemaal super goed. Ik zag dat ons Fien haar eerste aanraking met de grond ook al heeft gehad, hopelijk vallen de blauwe plekken wat mee of was het zachte sneeuw? Dikke knuffel van de mama van Fien.

 4. Sandy Van den Broeck

  Proficiat met jullie super leuke blog! Elke dag kijken we uit naar jullie verhaal en de vele foto’s! Zo leuk seg !!
  Nog heel veel plezier en hopelijk nog veel sneeuwvlokken!
  Veel liefs, mama van Rik xx

 5. Wat fijn dat de sneeuw zijn best doet om jullie toch een ietwat wit sneeuwlandschap te bezorgen 😉
  Hopelijk nog wat meer van dat de komende dagen!!!
  Hoe knap allemaal van onze kids én van alle begeleiders!!!

  Heel veel groetjes allemaal van Juf Ingrid

 6. Annick (mama van Thijs

  Prachtige foto’s alweer, ik denk dat de heimwee naar huis snel verdwenen is, dat ze nog maar goed genieten,

 7. Marijke De Schouwer

  Mooie foto’s en fijn dat we er door de verslagjes toch een beetje bij kunnen zijn!
  Leuk om te zien dat iedereen toch minstens één beetje geniet.
  Dikke knuffel aan Robbe!

 8. Mama, papa, Xanto en Cenne

  Het ziet er daar leuk uit! Hopelijk nog niet te veel gevallen. Nog veel plezier! Dikke kus en veel groetjes aan Lokke

 9. Vele groetjes aan Fleur de foto’s zien er heel leuk uit , we missen haar heel erg. Maar hopen vooral dat ze veel plezier heeft.

 10. Wat een leuke bende daar! Ik denk dat iedereen daar wel de tijd van zijn leven heeft. Geniet er allemaal nog met de volle teugen van. mama, papa en de zussen zijn super trots op jou Louiske, dikke knuffel

  Lara xxx

 11. Annick Luypaerd

  Wat een ontzettende mooie foto ’s van die leuke bende heel fijn om allemaal blije snoetjes te zien. Dikke knuffel van de mamie van Fien.

 12. Leuke foto’s ze geniet er echt van leuk om te zien

 13. Wauw, kei goed bezig allemaal!
  Geniet van jullie tijd in de sneeuw.
  Aan Victor veel groetjes van papa en mama!

 14. Hopelijk hebben ze allemaal veel plezier ginder. Ze worden hier al hard gemist, tis maar stillekes aan het thuisfront. Grtjs Tim

 15. Al die lieve snoetjes zijn waanzinnig aan het genieten, dat zie je zo! Standje genieten zal zeker aan blijven staan daar. 🙂 Heel veel plezier nog! Extra dikke knuffel aan Lokke.
  Liefs, je logo Rani
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.