Dag 6 : de laatste skidag…

Op het moment van dit schrijven zit het er op. Enkel nog de terugreis staat op het programma…

Vandaag hebben we ook weer stralend weer gehad, iedereen heeft hard moeten smeren… Tijdens de voormiddag hebben de kinderen nog de laatste instructies gekregen. En hebben ze keihard gezocht naar de magische gouden skistokken in het bosje, want dat was het enige vakje op de kaart waar nog een kristal lag. Het volledige bos werd uitgespit, maar er werd niets gevonden…

Na de middag kreeg iedereen vrij skiën. En toen werden plots de gouden skistokken gespot en uit de boom gehaald.

En om half drie vertrokken 10 onverschrokken dapperen naar Hopfgarten, onder begeleiding van veel leerkrachten en monitoren. Een lange tocht over verschillende pistes die ze allen tot een goed einde brachten.

Eenmaal in Hopfgarten moesten we helaas al ons materiaal dat we gehuurd hadden terug geven : ski’s, botten en helmen. Daarna zijn we naar het gastenhuis gereden en zijn we begonnen aan onze valies en hebben we een douche genomen. Na het eten hebben we Gerhard blij gemaakt en werden de monitoren, de leerkrachten maar vooral de leerlingen in de bloemetjes gezet voor deze formidabele week. Er zijn grenzen verlegd, uw kind heeft zichzelf overtroffen en heeft heel erg veel bijgeleerd maar vooral, heeft zich erg geamuseerd. (Hopen we… 😉 )

En ’s avonds ? ’s Avonds was het natuurlijk fuif – of een rustige activiteit voor wie dat liever deed.

Hou u vast aan de takken van de besneeuwde bomen, want hier volgen een hele stapel foto’s !

 

8 reacties

 1. Fantastisch ! Grote dank aan alle begeleiders om de kinderen zo’n onvergetelijke week te bezorgen !

 2. Wij willen de leerkrachten, begeleiding bedanken om samen met onze kinderen deze hele leuke fijne sneeuwklassen te hebben gegeven. Wij als ouders hebben mee kunnen genieten via de blog wat onze kinderen dagelijks allemaal deden en chapeau voor iedereen die dit heeft verwezenlijkt. Ik ben er zeker van dat dit een reis is om nooit meer te vergeten en we kijken uit naar morgenavond? bedankt meester Bart om elke avond ons op de hoogte te houden met prachtige foto’s en een mooi verhaal op deze blog? ook jullie leerkrachten en begeleiders en de directrice juf Begga om er te staan voor onze kids wat niet altijd even makkelijk zal geweest zijn (vermoeiend) en ze begeleid hebben op dit prachtig parcour.
  Een goede nachtrust allemaal en een veilige terugreis naar tremelo? tot Morgen!

 3. mama en papa van Fran

  Ook van ons een dikke dankjewel voor iedereen die er mee voor gezorgd hebben dat onze kinderen een prachtvakantie hebben beleefd. Ook wij hebben elke avond genoten van de mooie foto’s. Nog een hele fijne terugreis en tot vanavond!

 4. Ilse mama van Lennert

  veilige reis terug! dank je wel aan het hele damiaanteam !!! jullie zijn 1 voor 1 toppertjes ?

 5. Bedankt aan iedereen die deze mooie ervaring mogelijk maakte ?
  Kom goed thuis en tot vanavond!
  mama Fakhr

 6. Bedankt aan iedereen voor deze prachtige vakantie voor deze leuke bende!
  Het was zonder twijfel een onvergetelijke ervaring voor hun leven!
  Mama en papa van Nathan Hendrickx

 7. Kim mooie foto’s ann

 8. mama , papa ,broer en zus , moeke en voke

  veilige reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.