Dag 6

Het zit er op.

Het is spijtig, maar ook aan dit liedje komt een einde. Nog een prachtige laatste dag met enkele hoogtepunten maakt deze week helemaal af.
Deze ochtend vertrok er al een groep vanuit Hopfgarten naar Sheffau, om daar de anderen te vervoegen. En toen vertrok iedereen in zijn groep voor de laatste skiles.
’s Middags hebben we een laatste keer in het restaurant op de berg gegeten: nudelsuppe met een broodje.

Na de middag kwam het eerste hoogtepunt van de dag: het vrije skiën. Op de berg die we het beste kennen mochten de kinderen vrij rond skiën. Een deel van de kinderen vatte om 14u30 de tocht naar Hopfgarten aan, om daar samen met de bus aan te komen. En toen was het tijd om de skilatten, botten en helmen terug te geven.

Eenmaal in het pension terug hebben we onze valiezen gemaakt. En na het eten was het tijd voor de afronding van het rode-draad-spel. Daarna was het tijd voor het volgende hoogtepunt: de muzikale avond. De foto’s spreken voor zich…
Om iedereen even te laten afkoelen na zo’n hete dansavond keken we nog even verder naar de film van eergisteren waarna de kinderen een laatste keer in hun bed kropen.

12 reacties

 1. Annnemie mama jelle Wuyts

  Een dikke dankjewel voor de update s en de leuke fotos van elke dag was leuk om er elke dag naaruit te kijken . Alsook een dikke dankjewel aan de juffen , meesters en begelijders om zo goed voor onze kids te zorgen en hen een leuke tijd te bezorgen . Tot morgen allemaal en zeker aan ons jelleke , want heb hem zo gemist . Veilige terugreis ! ?

  • Sarah (mama Joost)

   Wat een geweldige week was dat! Super bedankt aan alle leerkrachten en begeleiders! Nog een dikke knuffel van ons aan Joost. En kom morgen veilig thuis!

 2. Karina (mama van Senna)

  Het zag er weer leuk uit vandaag. Enorm benieuwd naar de verhalen die we morgen te horen krijgen. Veilige terug reis.
  Dikke knuffel mama, Eleanor en Colin.

 3. Veronique Schueremans

  Dankjewel aan alle juffen en begeleiders. Jullie maakten er een reis van waar onze kinderen altijd met plezier aan zullen terugdenken. En voor de ouders was de dagelijkse update superfijn!

 4. Jullie hebben duidelijk een TOP week achter de rug! Zo fijn om jullie allemaal zo te zien glunderen!
  Veilige terugreis!
  Vele groetjes, juf Jana

 5. Elza (mama van Licia)

  Het was een geweldige week. De dagelijkse update en de prachtige foto’s, was gewoon fantastisch. Dank u wel aan de juffen en de begeleiders.
  Veilige terug reis.
  Dikke knuffel aan ons Licia

 6. Sophia en Andries Volckaert-Van der Motte

  Hier werden hechte banden gesmeed, dat straalt er zo van af.
  De kinderen zien er stuk voor stuk gelukkig uit en zullen vast en zeker gegroeid zijn in hun persoonlijkheid … dit zijn herinneringen die zij nog lang zullen mee dragen.
  Dank aan iedereen voor het harde werk en de inzet … zelf zouden wij dit niet kunnen geven aan onze Gust.
  Slaap lekker, nog een veilige thuisreis en we zien elkaar binnen luttele uurtjes.

 7. Leslie mama yorben

  Dankjewel voor de mooie foto’s en het verhaal van de dag. Elke avond spannend afwachten tot het op de site stond. Dankjewel iedereen om goed voor onze kinderen te zorgen. Veilige terug reis en tot deze avond. Kan niet wachten. Vele groetjes aan yorben van mama papa en yaro

 8. Katleen lambrechts

  Ook wij willen iedereen bedanken voor de goede begeleiding. Ik weet zeker dat het voor seppe een fantastische belevenis was.
  Veilige terugreis en tot straks. Dikke knuffel aan seppe.

 9. Els, mama Floris

  Wat een leuke week! We zijn heel benieuwd naar de verhalen. Een hele dikke merci aan de begeleiders! En bedankt voor de mooie foto’s, leuk dat we konden meegenieten. We wensen jullie een vlotte busreis. Tot straks! Een dikke bees aan Floris van Els, Steven en Maïté

 10. Leen Dupont mama Stan

  Dikke dank u aan al de leerkrachten en begeleiders voor deze fantastische vakantie.
  Want dit is wel een vermoeiende en intense week voor jullie. ???
  Ben super benieuwd naar al de verhalen.
  Een goede en vooral veilige terugreis
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.