Laatste voorbereidingen

Vorig jaar zijn we helaas niet op sneeuwklassen kunnen gaan en ook dit jaar hing het allemaal een beetje aan een zijden draadje. Maar, goed nieuws, de kogel is door de kerk, we vertrekken op vrijdag 11 maart 2022 opnieuw naar Hopfgarten!!

De voorbereidingen liepen dit jaar niet zoals andere jaren, het is allemaal wat hectisch en last minute, maar geen paniek, tegen vrijdag zijn we er helemaal klaar voor!

Donderdag wordt de bagage van de kinderen op school verwacht want ’s avonds wordt de bus geladen. En vrijdag om 7u00 vertrekt de bus, dus zie dat je op tijd op school bent!

Zoals elk jaar proberen we op deze blog jullie een beetje op de hoogte te houden van onze belevenissen in Oostenrijk en kunnen jullie ook reageren op onze berichten. Af en toe zorgen we dan voor een momentje waarop de leerlingen jullie berichtjes kunnen lezen of lezen we ze zelf voor.

En nu maar hopen op veel sneeuw en mooi weer!

6 reacties

 1. Nele De Preter

  Wij zijn er helemaal klaar voor! Klas juf Nele

 2. Annelies Van Craenenbroeck

  Goede reis gewenst en heel veel plezier! Leuk dat jullie onze kinderen zo een ervaring willen meegeven! Mama Rik.

 3. Mariën marina

  Allemaal een super toffe vakantie en veel sneeuwpret . !!!!!oma van Rico

  • Heel veel plezier toegewenst aan iedereen. Ik als oud leerling heb dit ook mogen mee maken en het was supper leuk. Wou zelfs niet naar huis gaan omdat het zo leuk was. Het kriebelt zels in mijn buik als ik er aan terug denk. Ik heb zelfs nog altijd mijn skië diploma ingekaderd zelfs deze hou ik vooraltijd bij samen met mijn skië bril. Mooiste herinering ooit. Geniet er van allemaal.
   Vele groetjes
   Oud leerling
   Tina Peeters

 4. Heel veel plezier allemaal, groetjes mirthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.