Dag 3: Scheffau

Vandaag weer een stralende dag. Ideaal om een nieuw skigebied te verkennen. Vandaag trokken we naar Scheffau, om daar met de bolletjes-lift naar boven te gaan. Een avontuur op zich!!

Boven bleek onze vaste startpiste niet beschikbaar, dus hebben we even moeten improviseren, maar dat is geen enkel probleem met de talenten van dit jaar. Snel werden de groepen ingedeeld en trokken ze allemaal op verkenning op deze nieuwe berg(en). Weer andere liften leren gebruiken, weer nieuwe uitdagingen uitproberen (het bosje heeft alternatieve weggetjes…) en weer genieten van de prachtige vergezichten.

’s Middags hebben we in een lokale hut gegeten: lekker soep met een broodje en daarna frietjes. Niet te lang getreuzeld, want we wilden graag nog wat gaan skiën!!

Om 16u zat het skiën er op. De kinderen gingen met een aantal begeleiders naar beneden met de bolletjes-lift, de overige leerkrachten skieden naar beneden. Een vieruurtje aan de bus en dan hup naar het zwembad. Een zwembad met glijbanen, een buitengedeelte, een bubbelbad en een warmwater-bad. Wat was het stil op de bus achteraf… 😉

Aangekomen in het pension kregen we lekkere pompoensoep, pastaschotel met spekjes en groentjes en een dessertje, gemaakt van de pruimenbomen die achter het pension staan.

Omdat de vermoeidheid zo groot was werd de Bingo ingekort tot 1 ronde van de 4. En toen was het hoog tijd om te gaan slapen. Morgen wacht nog een mooie skidag…

13 reacties

 1. Cathy (mama Robbe D.P )

  Wat een tof avontuur en wat een mooie foto’s toch weer allemaal. Allemaal stuk voor stuk stralende gezichtjes. Ze hebben daar de tijd van hun leven. Zalig om te zien.

 2. Karina mama van colin

  Amai wat hebben jullie stralend weer. Geniet er maar met volle teugen van.
  Groetjes (dikke kus voor colin)
  Karina

 3. Elke (mama van Sander)

  Prachtige foto’s! Bedankt! Kippenvel…

 4. Annelies Van Craenenbroeck

  Alweer mooie foto’s! Dankuwel aan alle begeleiders om onze kinderen deze ervaring mee te geven. Rik, geniet er nog van he. Dikke kus van ons allemaal.

 5. papa van paulinka

  dank je wel voor de mooie foto’s we zien dat jullie jullie goed amuseren en dat je heel goed weer hebt wil je tegen paulinka zeggen dat met holly alles ok is

 6. Oma van Sander High Five

  Mooi verslag van een prachtige dag met prachtige foto’s. De gezichten spreken boekdelen van gelukkige en tevreden kinderen. Top!
  Een woordje van dank voor alle begeleiders die zich inzetten voor onze kleinkinderen zo een onvergetelijke tijd te laten beleven.

 7. Kimberly Knapen

  Telkens weer opnieuw, voel ik mij een beetje mee op vakantie, met deze leuke foto’s. Wat een prachtig weer en uitzicht hebben jullie daar! 😍
  Fijne skivakantie want, het zal snel weer vrijdag zijn.
  Mama en Senne missen jou jonge!
  Wat is het stil in huis zonder onze puber! 😁
  Dikke kus 💋
  Mama en Senne, Lorenzo

 8. Meter van Sarah

  Het loopt daar allemaal op wieltjes of beter gezegd op ski’tjes 😃🎿.maar ze een toffe groep kan dat niet anders he. En het weer is mooi meegenomen.maak er nog fijne dagen van . We denken aan jullie.groetjes van ook een zonnige belgie.
  Dikke knuffel voor Sarah.
  Groetjes meter,Peter, mama en zussen 💋
  En hou je tong wat in je mondje voor de volgende foto’s 😉

 9. Alena, Sky, Maxim, Kobe, Louis, Skye, Lennert, Lemmy, Thomas en juf Yanne

  Hallo lieve klasgenoten,
  Hopelijk amuseren jullie je en gaat het skiën goed en zijn jullie nog niet te veel gevallen. We hebben al veel leuke foto’s gezien!
  We wensen jullie nog veel leuke activiteiten en mooi weer toe!
  We missen jullie!

 10. Petra, tante en dan van Lorytz

  Elke dag worden wij meer jaloers… Op het weer, het skiën en de frietjes!
  Amuseer jullie!

 11. Rico, papa en Famke zijn heel trots op jou! Je doet het super goed!! Deze ervaring pakken ze je nooit meer af 😍 Grote dank aan alle mensen die onze kinderen dit plezier gunne! 😁

 12. Liefste Lientje,

  Wat een leuke foto’s ontdek ik hier.
  Je hebt het helemaal naar je zin zo te zien.
  Maak er nog een mooie tijd samen van.
  Dikke knuffel en kus van je Metie Ann xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.